AMPP is de lijm tussen al de beschikbare data beschikbaar in het bedrijf. Met dit platform verbetert u de bedrijfsprocessen waardoor u efficiënter en productiever gaat werken. AMPP is modulair opgebouwd en hierdoor ben je als klant in staat om te kiezen voor de modules die je nodig hebt voor uw bedrijf. Het platform is steeds verder uitbreidbaar met extra modules of maatwerk om jouw werkprocessen zo praktisch mogelijk te digitaliseren en automatiseren.

 

Aan de hand van vereenvoudigde realtime dashboards en up-to-date rapporten zijn alle belangrijke cijfers in handbereik. AMPP kan al snel voor besparingen van €5.000/maand en meer zorgen.

AMPP volgens afzonderlijke pijlers:

Automation

We zien bij veel bedrijven dat er repetitief en foutgevoelig administratief werk nog manueel wordt ingegeven. Hier is ruimte voor verbetering. Met AMPP zorgen we ervoor dat gegevens slechts éénmaal ingegeven moeten worden. Meermaals dezelfde data inbrengen in diverse programma's behoort tot het verleden!

 

AMPP zorgt voor een centrale opslag en verdeelt het automatisch naar de reeds aanwezige applicaties in het bedrijf. Gegevens kunnen ook opgehaald worden uit de reeds bestaande applicaties. Naast een geweldige tijdswinst vermindert men ook de foutenlast en voorkomt men iteratief werk.

 • Verbetering en automatisering van bedrijfsprocessen

 • Elimineer repetitief administratief werk

 • Koppelingen tussen de reeds aanwezige systemen, zowel hard- als software

Management

Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijk managementbeheersysteem.
In AMPP werd een hele beheerszone ontwikkeld voor zowel bedrijfsleiders als medewerkers. Toegangsrechten kunnen op elk niveau, al dan niet met beperkingen, toegekend worden. In deze beheerszone kan men klanten, producten, diensten, orders, projecten, afspraken , .. centraal beheren. Door automatisaties wordt de beheerszone gekoppeld aan andere applicaties waar nodig.

 • Handig en visueel klantenoverzicht

 • Efficiënt beheer van productgamma, orders en facturen

 • Optioneel: koppeling met reeds bestaande infrastructuur

Productivity

Productiever zijn, is niet harder, maar slimmer werken. De digitale revolutie dwingt jouw bedrijf om sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. Binnen AMPP zijn er een aantal specifieke tools ontwikkeld en geïntegreerd waardoor tijdrovende taken efficiënter kunnen worden gerealiseerd.

 • Productiviteitstools om echt tijd te besparen

 • Opvolging van TO DO's en KPI's zonder administratieve rompslomp

 • Uniek GDPR beheersysteem

Platform

AMPP is een online platform in de private cloud. Hierdoor zijn we in staat om de voordelen van het online altijd toegankelijk zijn te combineren met veilige digitale omgeving voor uw bedrijf en haar processen.

 • Gebruiksvriendelijk online platform in een veilige private cloud omgeving

 • Ondersteuning van innovatie en groei

Wil je net zoals ons groeien en innoveren? Sta je te popelen om aan de slag te gaan en ben je benieuwd naar hoe wij jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen? Met onze gratis demonstratie leer je de ins en outs van AMPP en ben je in no time gelanceerd voor een productievere workflow.

AMPP is een samenwerking tussen Thrivit en BMK Solutions.